top of page

LVI-Nordic Oy

LVI-Nordic Oy on aloittanut toimintansa vuonna 2002 ja noussut vahvalla ammattitaidolla alan merkkittävimpien toimijoiden joukkoon. Ammattitaitomme pohjautuu pitkään kokemukseen LVI-asunto-, hoiva- ja liiketilaurakoinnista. Kuluvan vuoden liikevaihtomme tulee olemaan n. 8 milj. euroa. 

LVI-Nordic Oy:n ammattitaito ja kokemus tuovat vahvuutta ja varmuutta LVI-urakointiin. Olemme valmiina LVI-ammattitaitoa vaativiin työsuorituksiin! 
 
LVI-Nordic pyrkii vastuullisella liiketoiminnallaan luomaan hyvinvointia asiakkailleen, työtekijöilleen sekä muille sidosryhmilleen. Yhtiön tavoitteena on kasvaa kannattavasti ja kehittää toimintaansa pitkäjänteisesti. 
 
Olemme yritys joka kykenee kehittämään toimintaansa vastuullisesti ja rehellisesti muuttuvassa markkinatilanteessa:
 
• Luotettavasti ja rehellisesti
• Sitoutuen yhteisiin sopimuksiin ja tavoitteisiin
• Noudattaen kansallisia ja kansainvälisiä lakeja ja sopimuksia

Pitkäjänteinen kova työmme palkittiin myös merkittävällä tunnustuksella vuonna 2019, kun LVI-Nordic Oy sidosryhmien toimesta valittiin vuoden LVI-urakoitsijaksi.

 

 

Vuoden-LVI-urakoitsija-1024x589_edited.j
N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%20(15)_edited.jpg

LVI-Nordic Oy on vuoden 2019 LVI-Urakoitsija

Toiminta & vastuullisuus

 

Olemme vahvasti mukana eri rakennuttajien kanssa kehittämässä ja nykyaikaistamassa LVI-alan urakointia. Osallistumme kustannus-säästöihin sekä laadun kohottamiseen tähtääviin projekteihin. Hyviä kokemuksia olemme saaneet mm. eri materiaalien kustannustehokkuus ja suunnitteluohjaukseen liittyvistä neuvotteluista.

Toteutamme taloteknisiä kokonaisuuksia LVIJA- töiden osalta. Ammattilaisina osaamme arvioida eri toteutusvaihtoehtoja kustannuksien ja energiansäästöön liittyvistä näkökulmista. Tarvikehankinnassa olemme aktiivisia ja edesautamme omalla vahvalla osaamisella tervettä kilpailua.

 

Yhtiön luotettavuudesta ja vakavaraisuudesta kertoo AAA, RALA, Tilaajavastuu logot.

 

Ammattitaitoisen henkilökuntamme lisäksi asiakkaitamme palvelee laaja yhteistyökumppaneiden verkosto.

Henkilökunnallamme on tarjoamiimme palveluihin tarvittavat viranomaisluvat.  

 

 

RALA_patevyys_RGB.jpg
Platinum-AAA-logo-2023-FI.jpg
bottom of page